Így töltsd meg az autót és a bőröndöket!

Így töltsd meg az autót és a bőröndöket!

Ha sosem kötött le a tetriszezés, nyaraláskor akkor is rákényszerülhetsz. Feketeöves rámolási tanácsaink következnek, hogy kisimult idegekkel juss el az első hűs Karlovackóig.

Ha megvan a gyermekek és felnőttek útlevele vagy személyije, nem jártak le a papírok, tisztáztad, hogy mi mászik ki a jégszekrényből, mire hazajöttök, elzártad a vizet, a gázt, kikapcsoltad a klímát, van, aki enni ad a tarajos norvégnak, megkötötted az utasbiztosítást, bent van a telefontöltő, lementetted a mobilnet nélkül is működő térképeket, ott az útikönyv-alkalmazás a telefonodon és még nem kaptál idegösszeomlást plusz válni sem akartok, akkor ideje a család hőseként megtömni az autót a poggyásszal.

Tehát mindazzal, ami tényleg fontos, nem szerezhető be a nyaralás helyszínén nagyjából ugyanannyi pénzért és amit közeli hozzátartozóid nélkülözhetetlennek tartanak. A próbapakolás intézménye, amit zsigulis ifjú titánként sem értettem a nagyszüleim korosztályában, ma szinte ismeretlen gyakorlat, de nem butaság az indulás előtti napon egyben is látni a halmot, amit el kéne vinni. Ne utazzatok egy hétre annyi cuccal, mintha kivándorolnátok! Mi nemrég kipróbáltuk a kisautóval nyaralást a gyakorlatban és lám, még mindig működik, 20-30 évvel azután, hogy a lengyel családok a sok szempontból szánalmas Polski Fiat 126-tal bejárták Európa keleti felét. Egy igazi városi minit, a Suzuki Ignist vetettük be nyaralós autónak, kipróbálva, hogy az egész éves városi szaladgálás mellett nyaralásnál is helyt áll-e.

Biztosítók