Változás jön a kutakon - erre számíthat péntektől

Változás jön a kutakon - erre számíthat péntektől

Pénteken újra változik az üzemanyagok ára - tudta meg a holtankoljak.hu.

Eltérően változnak péntektől az üzemanyagárak, eszerint a benzin literenkénti ára bruttó 2 forinttal csökken, a gázolaj ára viszont bruttó 3 forinttal emelkedik literenként. Így a 95-ös benzin literenkénti átlagára 374 forint, a gázolajé pedig 393 forint lesz.

Az üzemanyagok ára legutóbb múlt pénteken változott, akkor a 95-ös benzin literenkénti átlagárát bruttó 3 forinttal csökkentették, míg a gázolajé akkor nem változottt. Az autósok továbbra is akár mintegy 50 forintos különbséget tapasztalhatnak a töltőállomások árai között.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. 
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

Fotó: Pixabay

Biztosítók