Új vezérigazgatót kap az Union Biztosító

Lehel Gábor a Vienna Insurance Group (VIG) igazgatóságában folytatja. Utódjáról pénteken határoznak.

Új vezérigazgatót kap az Union Biztosító2019.09.13

A bécsi székhelyű, Kelet-Közép-Európában vezető pozíciót betöltő VIG-csoport felügyelőbizottsága szeptember 10-én hozott határozatával Lehel Gábort, az Union Biztosító elnök-vezérigazgatóját 2020. január 1-jei hatállyal a VIG igazgatóság tagjává nevezte ki.

Lehel Gábor a VIG-csoporthoz 2003-ban, Bécsben csatlakozott, 2008-tól igazgatósági tagi pozíciót töltött be a VIG magyar leányvállalatánál, az Union Biztosítónál, 2010-től 2011-ig pedig ezzel párhuzamosan a VIG szlovák leányvállalatánál, a KOOPERATIVA pois»ovòa-nál is. Elnök-vezérigazgatóként 2011. júliusa óta irányítja az Uniont.

Emellett 2016 óta a VIG helyettes igazgatósági tagjaként újabb nemzetközi feladatokkal is megbízták, felügyelő bizottsági elnök jelenleg is a VIG bosznia-hercegovinai és észak-macedóniai leányvállalataiban. Lehel Gábor utódjáról az Unionnál a felügyelőbizottsága várhatóan a pénteken dönt majd.

Fotó: Pexels

Vissza a bejegyzésekhez napi.hu

Kiemelt szolgáltatásaink

Évforduló emlékeztető

Hírlevél feliratkozás

Évfordulós emlékeztető

Iratkozzon fel hírlevelünk, hogy értesüljön a biztosításokkal kapcsolatos friss információkról. Legyen szó biztosítókat, biztosítottakat érintő fontos hírekről, vagy gépjárművekkel kapcsolatos cikkekről!

Hírlevél feliratkozáshoz kérjük adja meg nevét és e-mail címét is!

A biztosítási díjak változásával Ön sokat spórolhat, ezért fontos, hogy ne feledkezzen meg évfordulójáról. Töltse ki az alábbi űrlapon a és mi emlékeztetjük Önt szerződésének évfordulójára!

Évfordulós emlékeztető esetén szükségünk van évfordulójára és kötvényszámára is!

Feliratkozással most még nyerhet is... részletek

Biztosítók