Új honlappal segítené a kormány a pénzügyi döntések meghozatalát

Az általános pénzügyi döntések megalapozott előkészítésében nyújt segítséget a kormányzat új, Okosan a pénzzel! címen indított honlapja - mondta a Pénzügyminisztérium (PM) pénzügypolitikáért felelős helyettes államtitkára pénteken az M1 aktuális csatornán.

Új honlappal segítené a kormány a pénzügyi döntések meghozatalát2019.04.29

Balogh László felidézte: a honlapot a kormány két éve elfogadott, a pénzügyi tudatosságot fejlesztő stratégiájának részeként hozta létre a Pénzügyminisztérium.

Az okosanapenzzel.hu nemcsak a pénzügyi alapismeretek elsajátításában, hanem a különböző élethelyzetekből adódó pénzügyi döntések meghozásában is segít. A honlap a hitelt igénylő lakásvásárlóknak iránymutatást ad a lehetőségeikről, listázza a diákhitel formáit, és kalkulátorral segíti a családi költségvetés kialakítását - fűzte hozzá.

Az oldalon található információk hitelesek, ellenőrzöttek és márkasemlegesek - hangsúlyozta a helyettes államtitkár.

Balogh László kiemelte: nem mindegy, hogy az egyének és a családok szintjén milyen minőségű pénzügyi döntések születnek, mert ezek összeadódnak és a nemzetgazdaságban is megmutatkoznak.

Fotó: Pexels

Vissza a bejegyzésekhez biztositasiszemle.hu

Kiemelt szolgáltatásaink

Évforduló emlékeztető

Hírlevél feliratkozás

Évfordulós emlékeztető

Iratkozzon fel hírlevelünk, hogy értesüljön a biztosításokkal kapcsolatos friss információkról. Legyen szó biztosítókat, biztosítottakat érintő fontos hírekről, vagy gépjárművekkel kapcsolatos cikkekről!

Hírlevél feliratkozáshoz kérjük adja meg nevét és e-mail címét is!

A biztosítási díjak változásával Ön sokat spórolhat, ezért fontos, hogy ne feledkezzen meg évfordulójáról. Töltse ki az alábbi űrlapon a és mi emlékeztetjük Önt szerződésének évfordulójára!

Évfordulós emlékeztető esetén szükségünk van évfordulójára és kötvényszámára is!

Feliratkozással most még nyerhet is... részletek

Biztosítók