Tűz volt az Árkádban

A budapesti Árkád bevásárlóközpontban kisebb tűz volt, még tart az épület kiürítése, öt embert vizsgálnak - mondta Kolozsi Péter, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Főigazgatóság helyettes szóvivője vasárnap kora délután az MTI-nek.

Tűz volt az Árkádban2019.09.30

Tájékoztatása szerint a bevásárlóközpont automata oltóberendezése már a tűzoltók kiérkezése előtt eloltotta tüzet, amely egy utcaszint alatti irodában keletkezett.

A helyiségben számítástechnikai berendezések gyulladtak meg. Az irodában tartózkodó öt embert vizsgálják az orvosok.

A bevásárlóközpont eladóterébe nem jutott füst, de a biztonság kedvéért kiürítik az épületet - közölte Kolozsi Péter.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2019. szeptember 29-én 11 óra 45 perckor eddig ismeretlen okból tűz ütött ki a tűz - olvasható a Police.hu-n. A rendőrség a helyszínen van és segíti a katasztrófavédelem és a biztonsági szolgálat munkáját; a teljes épületet kiürítették.

Frissítés: vége

Azóta már bejelentették, hogy újra megnyithat a bevásárlóközpont.

Számítástechnikai eszközök égtek egy utcaszint alatti, mintegy tíz négyzetméteres irodában. Az automata oltóberendezés eloltotta a tüzet.

Kiszellőztették a füsttel telt alagsori helyiségeket. A bevásárlóközpont eladóterébe csak minimális füst került. A biztonsági szolgálat kiürítette az épületet, amelyet mintegy ezer ember hagyott el.

Fotó: Pexels

Vissza a bejegyzésekhez napi.hu

Kiemelt szolgáltatásaink

Évforduló emlékeztető

Hírlevél feliratkozás

Évfordulós emlékeztető

Iratkozzon fel hírlevelünk, hogy értesüljön a biztosításokkal kapcsolatos friss információkról. Legyen szó biztosítókat, biztosítottakat érintő fontos hírekről, vagy gépjárművekkel kapcsolatos cikkekről!

Hírlevél feliratkozáshoz kérjük adja meg nevét és e-mail címét is!

A biztosítási díjak változásával Ön sokat spórolhat, ezért fontos, hogy ne feledkezzen meg évfordulójáról. Töltse ki az alábbi űrlapon a és mi emlékeztetjük Önt szerződésének évfordulójára!

Évfordulós emlékeztető esetén szükségünk van évfordulójára és kötvényszámára is!

Feliratkozással most még nyerhet is... részletek

Biztosítók