Rengeteg biztosító tűnt el Oroszországban

Az elmúlt öt évben, 2014 óta több mint 41%-kal csökkent az oroszországi biztosítók száma – írja az Xprimm News az orosz állami statisztikai hivatal adatai alapján.

Rengeteg biztosító tűnt el Oroszországban2019.07.15

2014 óta a biztosítók fióktelepeinek száma 1324 egységgel csökkent. A biztosítótársaságok száma a 2014-es 395-ről, 2018 végére 231-re csökkent.

Oroszország saját hitelminősítő intézetéte, az Analytical Credit Rating Agency (ACRA) szerint a piaci konszolidáció folytatódni fog: a biztosítók a költségoptimalizálás érdekében bezárják a nem hatékonyan működő fióktelepeket. Ugyanakkor a nagy piaci szereplők fióktelepeinek száma nem jelentősen, vagy egyáltalán nem változott az elmúlt két évben.

Címlapfotó: Pixabay

Vissza a bejegyzésekhez biztositasiszemle.hu

Kiemelt szolgáltatásaink

Évforduló emlékeztető

Hírlevél feliratkozás

Évfordulós emlékeztető

Iratkozzon fel hírlevelünk, hogy értesüljön a biztosításokkal kapcsolatos friss információkról. Legyen szó biztosítókat, biztosítottakat érintő fontos hírekről, vagy gépjárművekkel kapcsolatos cikkekről!

Hírlevél feliratkozáshoz kérjük adja meg nevét és e-mail címét is!

A biztosítási díjak változásával Ön sokat spórolhat, ezért fontos, hogy ne feledkezzen meg évfordulójáról. Töltse ki az alábbi űrlapon a és mi emlékeztetjük Önt szerződésének évfordulójára!

Évfordulós emlékeztető esetén szükségünk van évfordulójára és kötvényszámára is!

Feliratkozással most még nyerhet is... részletek

Biztosítók