Nagy baj történt egy budapesti benzinkúton - figyelmeztet a Shell

Összekeverték a föld alatti tartályokban az üzemanyagot a Shell budapesti, Füredi úti töltőállomásán, így gázolaj helyett benzint, benzin helyett gázolajat tankoltak az autósok - vette észre az Index.hu.

Nagy baj történt egy budapesti benzinkúton - figyelmeztet a Shell2019.09.24

A Shell Hungary Zrt. megerősíti, hogy szeptember 20-án a budapesti Füredi úti töltőállomásán reggel 7 órakor a FuelSave 95-ös benzin és FuelSave Diesel üzemanyagok kiszállítása során a gázolaj helyett benzin, a benzin helyett gázolaj került a benzinkút föld alatti tartályába - derül ki az energiavállalat Facebook bejegyzéséből.

A hiba észlelését követően az érintett üzemanyagok értékesítését a Shell azonnal leállította, a kialakult helyzet elhárítása folyamatban van, az eset megoldását kiemelten kezelik.

Azon vásárlók jelentkezését, akik szeptember 20-án pénteken 7 órától szeptember 21-én 20:30-ig FuelSave 95 benzint, illetve szeptember 20-án 7 órától szeptember 22-én 17:40-ig FuelSave Diesel üzemanyagot tankoltak ezen a töltőállomáson, és járművükben üzemelési hiba észlelhető, A társaság írásban, ügyfélszolgálati elérhetőségein várja a jelentkezéseket.

Fotó: Pexels

Vissza a bejegyzésekhez napi.hu

Kiemelt szolgáltatásaink

Évforduló emlékeztető

Hírlevél feliratkozás

Évfordulós emlékeztető

Iratkozzon fel hírlevelünk, hogy értesüljön a biztosításokkal kapcsolatos friss információkról. Legyen szó biztosítókat, biztosítottakat érintő fontos hírekről, vagy gépjárművekkel kapcsolatos cikkekről!

Hírlevél feliratkozáshoz kérjük adja meg nevét és e-mail címét is!

A biztosítási díjak változásával Ön sokat spórolhat, ezért fontos, hogy ne feledkezzen meg évfordulójáról. Töltse ki az alábbi űrlapon a és mi emlékeztetjük Önt szerződésének évfordulójára!

Évfordulós emlékeztető esetén szükségünk van évfordulójára és kötvényszámára is!

Feliratkozással most még nyerhet is... részletek

Biztosítók