Kezdődhet a mohácsi híd tervezése

A Speciálterv Építőmérnöki Kft. tervezheti a mohácsi Duna-hidat a hozzá csatlakozó utakkal együtt, nettó 972 millió forintért. A becsült ellenérték nettó 986 millió forint volt.

Kezdődhet a mohácsi híd tervezése2019.05.17

A közbeszerzés eredményét az ajánlatkérő Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő (NIF) Zrt. közölte az uniós közbeszerzési közlönyben.

A híd támaszköze 240 méter lesz, míg az M6-os autópálya és az 51.számú főút közötti útszakasz hossza 27 kilométer.

A nyertessel április 24-én kötött szerződést a NIF. Indult még a tenderen az Utiber Kft., a Pont-Terv Zrt., továbbá közösen az Unitef-83 Zrt., az MSC Mérnöki Tervező és Tanácsadó Kft., továbbá a Speciálterv Építőmérnöki Kft.

A mohácsi önkormányzat egy új, országos közforgalmú kikötőt is építtet a Dunán. A beruházás ötmilliárd forintból, az Európai Unió támogatásával valósulhat meg. 

Fotó: Pexels

Vissza a bejegyzésekhez napi.hu

Kiemelt szolgáltatásaink

Évforduló emlékeztető

Hírlevél feliratkozás

Évfordulós emlékeztető

Iratkozzon fel hírlevelünk, hogy értesüljön a biztosításokkal kapcsolatos friss információkról. Legyen szó biztosítókat, biztosítottakat érintő fontos hírekről, vagy gépjárművekkel kapcsolatos cikkekről!

Hírlevél feliratkozáshoz kérjük adja meg nevét és e-mail címét is!

A biztosítási díjak változásával Ön sokat spórolhat, ezért fontos, hogy ne feledkezzen meg évfordulójáról. Töltse ki az alábbi űrlapon a és mi emlékeztetjük Önt szerződésének évfordulójára!

Évfordulós emlékeztető esetén szükségünk van évfordulójára és kötvényszámára is!

Feliratkozással most még nyerhet is... részletek

Biztosítók