Jó hír a kelet felé autózóknak

Autópályával bővül július végétől az erdélyi úthálózat, ha a időjárás is úgy akarja, azaz nem akadályozza az új szakasz tervezett átadását.

Jó hír a kelet felé autózóknak2019.07.10

Már ezen a nyáron használatba vehető az A1-es autópálya dél-erdélyi, Nagylak és Nagyszeben közötti szakasza - idézte a Maszol Razvan Cuc közlekedési minisztert. Ha az időjárás kedvez az építkezési munkálatoknak, július végére elkészülhet a dél-erdélyi autópálya Lugos és Déva közötti szakasza.

Ezzel a nagylaki határátkelőtől Nagyszebenig autópályán közlekedhetnek a gépjárművezetők. A miniszter szerint jelenleg a Temes megyei Lugos és a hunyadi megyeszékhely közötti rész 3. és 4. szakaszán dolgoznak még, kevés hiányzik ahhoz, hogy összekössék a már használható pályarészekkel az új szakaszokat.

Fotó: Pixabay

Vissza a bejegyzésekhez napi.hu

Kiemelt szolgáltatásaink

Évforduló emlékeztető

Hírlevél feliratkozás

Évfordulós emlékeztető

Iratkozzon fel hírlevelünk, hogy értesüljön a biztosításokkal kapcsolatos friss információkról. Legyen szó biztosítókat, biztosítottakat érintő fontos hírekről, vagy gépjárművekkel kapcsolatos cikkekről!

Hírlevél feliratkozáshoz kérjük adja meg nevét és e-mail címét is!

A biztosítási díjak változásával Ön sokat spórolhat, ezért fontos, hogy ne feledkezzen meg évfordulójáról. Töltse ki az alábbi űrlapon a és mi emlékeztetjük Önt szerződésének évfordulójára!

Évfordulós emlékeztető esetén szükségünk van évfordulójára és kötvényszámára is!

Feliratkozással most még nyerhet is... részletek

Biztosítók