Húszéves lakáshitel kamatmentesen? Valahol már ilyen is van

Húszéves fixen nulla százalékos kamatozású jelzáloghitelt dob a piacra a Danske Bank - jelentette be a dán pénzintézet a Bloomberg beszámolója szerint. A jelek szerint a világban uralkodó pénzbőség nem ismer határokat, sorra dőlnek az újabb és újabb rekordok.

Húszéves lakáshitel kamatmentesen? Valahol már ilyen is van2019.08.09

A hét elején a Jyske Bank jelentette be, hogy tíz évre mínusz fél százalékos kamat mellett nyújt jelzáloghitelt, emellett Dániában 30 éves kölcsönt is lehet kapni fixen 0,5 százalékos kamatra. Most a Danske Bank is beállt a sorba, mely húsz évre nulla százalékon fixálta a kamatot.

Soha nem volt még ilyen olcsó hitelt felvenni, ezért arra számítunk, hogy a kedvező feltételek miatt tovább emelkedik majd az ingatlanok ára - kommentálta Lise Nytoft Bergmann, a Nordea elemzője. Szerinte egészen ijesztő, hogy vannak olyan befektetők, akik 30 évre beérik fél százalékos kamattal, ez azt mutatja, mennyire aggódnak a jelenlegi piaci folyamatok miatt, és várakozásaik szerint egyhamar nem is várható javulás. 

Fotó: Pixabay

Vissza a bejegyzésekhez portfolio.hu

Kiemelt szolgáltatásaink

Évforduló emlékeztető

Hírlevél feliratkozás

Évfordulós emlékeztető

Iratkozzon fel hírlevelünk, hogy értesüljön a biztosításokkal kapcsolatos friss információkról. Legyen szó biztosítókat, biztosítottakat érintő fontos hírekről, vagy gépjárművekkel kapcsolatos cikkekről!

Hírlevél feliratkozáshoz kérjük adja meg nevét és e-mail címét is!

A biztosítási díjak változásával Ön sokat spórolhat, ezért fontos, hogy ne feledkezzen meg évfordulójáról. Töltse ki az alábbi űrlapon a és mi emlékeztetjük Önt szerződésének évfordulójára!

Évfordulós emlékeztető esetén szükségünk van évfordulójára és kötvényszámára is!

Feliratkozással most még nyerhet is... részletek

Biztosítók