Hobbi biztosítás, ami akár egy napra is köthető

Az Allianz Franciaország elindította on-demand elven, mobilapplikáción keresztül működő hobbi biztosítási termékét, ami akár egy napra is megköthető.

Hobbi biztosítás, ami akár egy napra is köthető2019.10.03

A HobbiSure a sportolás, kertészkedés, szabadidős tevékenységek okozta balesetek vagy sérülések esetén nyújt fedezetet. A biztosítást mobilon lehet megkötni, napi díja 2,95 euró és maximum 5 napos időtartamra köthető. 

Az új termékkel az Allianz arra az alapvető és egyre erőteljesebb ügyféligényre kíván válaszolni, hogy a mindennapi élet során jelentkező kockázatokat ad-hoc, egyszerű és azonnali módon biztosítani tudják, hosszabb elköteleződés nélkül. 

Hazánkban az NN Biztosító protect.me csoportos élet-és balesetbiztosítási terméke működik on-demand elven, amit szintén mobilalkalmazásban lehet megkötni, méghozzá akár egy órára is. Közel 150 aktivitáshoz nyújt biztosítási fedezetet, amelyek közül a futáshoz, valamint a kerékpáros- és autós közlekedéshez választják leggyakrabban a szolgáltatást.

Fotó: Pixabay

Vissza a bejegyzésekhez biztositasiszemle.hu

Kiemelt szolgáltatásaink

Évforduló emlékeztető

Hírlevél feliratkozás

Évfordulós emlékeztető

Iratkozzon fel hírlevelünk, hogy értesüljön a biztosításokkal kapcsolatos friss információkról. Legyen szó biztosítókat, biztosítottakat érintő fontos hírekről, vagy gépjárművekkel kapcsolatos cikkekről!

Hírlevél feliratkozáshoz kérjük adja meg nevét és e-mail címét is!

A biztosítási díjak változásával Ön sokat spórolhat, ezért fontos, hogy ne feledkezzen meg évfordulójáról. Töltse ki az alábbi űrlapon a és mi emlékeztetjük Önt szerződésének évfordulójára!

Évfordulós emlékeztető esetén szükségünk van évfordulójára és kötvényszámára is!

Feliratkozással most még nyerhet is... részletek

Biztosítók