Háromnapos nyílt napot tart a katasztrófavédelem

A katasztrófavédelem egész évben ellenőrzi a társasházak biztonságát. November 4. és 7. között háromnapos nyílt napot tartanak az ország összes katasztrófavédelmi kirendeltségén – közölte a szervezet.

Háromnapos nyílt napot tart a katasztrófavédelem2019.11.07

Minden érdeklődő, minden társasházban élő, éppen oda költöző lakástulajdonos, bérlő, vagy közös képviselő, lakásszövetkezeti tag számára lehetőséget biztosít a Katasztrófavédelem, hogy személyesen tegyék fel a tűzvédelemmel kapcsolatos kérdéseiket.

Ha valaki nem tudja, hogy a társasházban hova szabad vagyonvédelmi rácsot felszerelni, hol lehet kerékpárt tárolni, hova lehet kitenni a szemetest, vagy éppen a virágot, az most a három nyílt nap valamelyikén megkérdezheti a szakemberektől 10 és 16 óra között.

A katasztrófavédelmi kirendeltségek címe elérhető a megyei és a fővárosi katasztrófavédelmi igazgatóságok weboldalán.

Fotó: Pexels

Vissza a bejegyzésekhez mabisz.hu

Kiemelt szolgáltatásaink

Évforduló emlékeztető

Hírlevél feliratkozás

Évfordulós emlékeztető

Iratkozzon fel hírlevelünk, hogy értesüljön a biztosításokkal kapcsolatos friss információkról. Legyen szó biztosítókat, biztosítottakat érintő fontos hírekről, vagy gépjárművekkel kapcsolatos cikkekről!

Hírlevél feliratkozáshoz kérjük adja meg nevét és e-mail címét is!

A biztosítási díjak változásával Ön sokat spórolhat, ezért fontos, hogy ne feledkezzen meg évfordulójáról. Töltse ki az alábbi űrlapon a és mi emlékeztetjük Önt szerződésének évfordulójára!

Évfordulós emlékeztető esetén szükségünk van évfordulójára és kötvényszámára is!

Feliratkozással most még nyerhet is... részletek

Biztosítók