Hamarosan repülő taxikat indít az Uber

Szakértők szerint a következő évtizedben csak koncepció szintjén jelennek meg légitaxik, az Über szerint viszont már 2023-ban elindíthatják légitaxi-szolgáltatásukat.

Hamarosan repülő taxikat indít az Uber2019.10.25

A témával foglalkozó legtöbb szakértő szerint repülő autók vagy ahhoz hasonló légi járművek, taxik a következő évtizedben csak koncepció szintjén jelennek majd meg, az Uber spanyol igazgatója szerint viszont 2023-ban, vagyis 4 év múlva a vállalat repülőtaxi-szolgáltatást kínál majd utasainak.

Az Uber vezetője a Business Insidernek azt mondta, nem koncepcióról, hanem működőképes szolgáltatásról van szó.

Az Uber már a NASA-val egyeztet arról, hogyan lehetne szabályozni a légi közlekedést 10 ezer láb, vagyis közel 3 kilométeres magasság alatt, afölött ugyanis komoly szabályozás vonatkozik a légiközlekedésre.

Első körben amerikai nagyvárosokra, Los Angelesre és Dallasra fókuszálnak majd, de később kiterjesztik a szolgáltatást a világ más nagyvárosaira, megalopoliszaira is.

A repülő taxik megoldást jelenthetnek a nagyvárosok közlekedési dugóira.

Fotó: Pexels

Vissza a bejegyzésekhez portfolio.hu

Kiemelt szolgáltatásaink

Évforduló emlékeztető

Hírlevél feliratkozás

Évfordulós emlékeztető

Iratkozzon fel hírlevelünk, hogy értesüljön a biztosításokkal kapcsolatos friss információkról. Legyen szó biztosítókat, biztosítottakat érintő fontos hírekről, vagy gépjárművekkel kapcsolatos cikkekről!

Hírlevél feliratkozáshoz kérjük adja meg nevét és e-mail címét is!

A biztosítási díjak változásával Ön sokat spórolhat, ezért fontos, hogy ne feledkezzen meg évfordulójáról. Töltse ki az alábbi űrlapon a és mi emlékeztetjük Önt szerződésének évfordulójára!

Évfordulós emlékeztető esetén szükségünk van évfordulójára és kötvényszámára is!

Feliratkozással most még nyerhet is... részletek

Biztosítók