Divatos villanyautót mutat be a Chevrolet

Első körben Kínának szánják az elektromos szabadidő-autót, amely hibátlan családi autónak tűnik, terepjárós arányokkal.

Divatos villanyautót mutat be a Chevrolet2019.11.12

Az első gyári fotó alapján az új elektromos Chevrolet formaterve elég bátor: az ereszkedő tetővonal, az érdekes, cápauszony-fazonú hátsó tetőoszlop, a két, egymást elkerülő élből álló övvonal olyan összhatást eredményez, amely még manapság is képes lehet feltűnést kelteni. Az autó méretei viszont azt sejtetik, hogy a térkínálat családi használatra bőven elegendő: az autó hossza 4,67 méter, a szélessége 1,81 méter, a tengelytávja pedig 2,66 méter.

A hajtáslánc tervezésekor, úgy néz ki, a GM szakemberei nem próbálták túllicitálni a konkurenciát. Erre utal legalábbis a 35 kWh-s akkucsomag és a 150 lóerős villanymotor kombinációja. A gyártó 410 km-es hatótávról beszél, bár ez a hírhedten optimista NEDC ciklus szerint értendő.

Egyelőre nem tudni, hogy a Menlo elérhető lesz-e Kínán kívül is, ahogy azt sem, hogy mennyit kérnek majd érte, de a hiányzó információkat várhatóan az Auto Guangzhou kiállításon teszik majd közzé a jövő héten, ahol a típus élő premierjét tartják.

Vissza a bejegyzésekhez totalcar.hu

Kiemelt szolgáltatásaink

Évforduló emlékeztető

Hírlevél feliratkozás

Évfordulós emlékeztető

Iratkozzon fel hírlevelünk, hogy értesüljön a biztosításokkal kapcsolatos friss információkról. Legyen szó biztosítókat, biztosítottakat érintő fontos hírekről, vagy gépjárművekkel kapcsolatos cikkekről!

Hírlevél feliratkozáshoz kérjük adja meg nevét és e-mail címét is!

A biztosítási díjak változásával Ön sokat spórolhat, ezért fontos, hogy ne feledkezzen meg évfordulójáról. Töltse ki az alábbi űrlapon a és mi emlékeztetjük Önt szerződésének évfordulójára!

Évfordulós emlékeztető esetén szükségünk van évfordulójára és kötvényszámára is!

Feliratkozással most még nyerhet is... részletek

Biztosítók