Csulón viselt szívlabor: életeket mentene egy magyar találmány

Podcast interjú-sorozatunk második részében Jakab Attilával, a Map Healtch Watch kereskedelmi igazgatójával beszélgettünk az okosóra piacot felforgató magyar fejlesztésről, amely képes akár egy stroke-ot, vagy szívinfarktust is időben jelezni, így életeket menteni.

Csulón viselt szívlabor: életeket mentene egy magyar találmány2019.05.07

A smart health technológiák számos iparágat forradalmasítanak. Jellemzően ma a testen hordható okoseszközök dominálják a piacot, melyen belül a pulzusmérős okospántok már viszonylag alacsony áron beszerezhetők. Ezek is visszajelzéseket adnak viselőjük egészségi állapotáról, azonban egy magyar fejlesztésű okosóra, a MAP Health Watch azt ígéri, hogy akár stroke-ot vagy szívinfarktust is időben jelezni képes. 

De mit tud a MAP Health Watch az Apple okosórájához, vagy a Fitbithez képest? Hogyan sikerült egy tucat szenzort beépíteni egy karórába? Mennyire pontosak az általa mért adatok? Miért tart már több, mint 5 éve a fejlesztés? Ezekről mesél Jakab Attila, a MAP Health Watch kereskedelmi igazgatója.

Fotó: pexels

Vissza a bejegyzésekhez biztositasiszemle.hu

Kiemelt szolgáltatásaink

Évforduló emlékeztető

Hírlevél feliratkozás

Évfordulós emlékeztető

Iratkozzon fel hírlevelünk, hogy értesüljön a biztosításokkal kapcsolatos friss információkról. Legyen szó biztosítókat, biztosítottakat érintő fontos hírekről, vagy gépjárművekkel kapcsolatos cikkekről!

Hírlevél feliratkozáshoz kérjük adja meg nevét és e-mail címét is!

A biztosítási díjak változásával Ön sokat spórolhat, ezért fontos, hogy ne feledkezzen meg évfordulójáról. Töltse ki az alábbi űrlapon a és mi emlékeztetjük Önt szerződésének évfordulójára!

Évfordulós emlékeztető esetén szükségünk van évfordulójára és kötvényszámára is!

Feliratkozással most még nyerhet is... részletek

Biztosítók