Az Europ Assistance a Gépjármű Regatta új főszponzora

Az Europ Assistance a Gépjármű Regatta új főszponzora

23 csapat részvételével nyolcadik alkalommal rendezték meg Balatonkenesén az immár hagyományos Gépjármű Regatta vitorlásversenyt. Idén először a verseny főszponzora a világ egyik legnagyobb asszisztenciaszolgáltató cége, az Europ Assistance magyarországi leányvállalata, az Europ Assistance Magyarország.

Az Europ Assistance Magyarország egy több éves szerződés keretében vállalta, hogy a következő években kiemelt támogatója lesz a nagy múltú eseménynek. A nyolcadik Gépjármű Regatta verseny szervezője Litkey Farkas tizenháromszoros Kékszalagverseny-győztes vitorlázó, sokszoros magyar bajnok és soling világbajnok. A 2019. május 18-án, 150 fő részvételével megrendezett versenyen 23 hajó startolt el a hagyományoknak megfelelően Balatonkeneséről. A délutáni órákban, nem sokkal 3 óra után befutott a győztes hajó, a Ford Solymár csapata. 

A Gépjármű Regatta Vitorlásverseny fő támogatója a biztosítóknak, gépjármű-importőröknek, márkakereskedőknek, üzemanyag-forgalmazóknak, lízingcégeknek, autóalkatrész-gyártóknak, valamint saját ügyfeleinek asszisztencia-szolgáltatást nyújtó, közel 50-féle termékkel rendelkező Europ Assistance Magyarország. Az Europ Assistance Magyarország húsz éve van jelen a magyarországi piacon, ez idő alatt közel 2 millió hívást fogadott magyarországi ügyfeleitől, és csaknem 800 ezer esetben nyújtott segítséget. 

Az Europ Assistance Magyarország a gépjármű asszisztencia szolgáltatások mellett az utazási, az egészségügyi és a lakásasszisztencia szolgáltatások területén is a hazai piac egyik legnagyobb szolgáltatója 2018-ban több mint 196 ezer esetben sietett bajba jutott ügyfelei segítségére, azaz naponta átlagosan több mint 537-szer történt valamely területen segítségnyújtás. 2018-ban mintegy 50 ezer autós asszisztenciával kapcsolatos hívást fogadott és több mint 13 ezer autós ügyet kezelt. 

„Az Europ Assistance Magyarország elmúlt húsz éves, töretlen fejlődése mutatja, hogy cégünk elkötelezett az ügyfelek, a kiváló partneri kapcsolatok és a jó ügyek felkarolása mellett” – jelentette ki Kalmár László az Europ Assistance Magyarországért is felelős régiós vezetője. A cég szerződött szolgáltató partnereinek száma ma már meghaladja a kétezret. Az Europ Assistance Magyarország az esetek 80 százalékában már úgynevezett „digitális roadside” segítségével választja ki azt a szolgáltató partnert, amely a leggyorsabban tud a bajba jutott autós segítségére sietni.

Fotó: Pixabay

 

Biztosítók