Az ausztráliai bozóttüzek: közel 9000 kárbejelentésnél járnak a biztosítók

Az ausztráliai biztosítók szövetsége szerint a becsült károk nagysága két nap alatt megduplázódott, ami mára meghaladja a 700 millió dollárt. A szövetség adatai szerint a szeptemberben fellobbanó bozóttüzek okozta károkhoz kapcsolódóan mostanáig közel 9 ezer kárbejelentés érkezett az ausztrál biztosítókhoz. Legalább 1830 otthon semmisült meg a tüzekben.

Az ausztráliai bozóttüzek: közel 9000 kárbejelentésnél járnak a biztosítók2020.01.10

A miniszterelnök a pénzügyminiszterrel, biztosítási és banki vezetőkkel együtt igyekszik a válságra megfelelő választ adni. A napokban Scott Morrison ígéretet tett egy 2 milliárd dolláros helyrehozási alap felállításáról a következő két évre.

Az ausztrál kormány ugyanakkor megközelítőleg sem tudja még felbecsülni a tüzek gazdasági hatását – nyilatkozta lapoknak a pénzügyminiszter.

Vissza a bejegyzésekhez mabisz.hu

Kiemelt szolgáltatásaink

Évforduló emlékeztető

Hírlevél feliratkozás

Évfordulós emlékeztető

Iratkozzon fel hírlevelünk, hogy értesüljön a biztosításokkal kapcsolatos friss információkról. Legyen szó biztosítókat, biztosítottakat érintő fontos hírekről, vagy gépjárművekkel kapcsolatos cikkekről!

Hírlevél feliratkozáshoz kérjük adja meg nevét és e-mail címét is!

A biztosítási díjak változásával Ön sokat spórolhat, ezért fontos, hogy ne feledkezzen meg évfordulójáról. Töltse ki az alábbi űrlapon a és mi emlékeztetjük Önt szerződésének évfordulójára!

Évfordulós emlékeztető esetén szükségünk van évfordulójára és kötvényszámára is!

Feliratkozással most még nyerhet is... részletek

Biztosítók